10 квітня, 2013

Вебінар "Особливості впровадження програми з інформатики для 5-9 класів"


Проведення семінарів у вигляді вебінарів на сьогоднішній день досить актуально. Сидячи "вдома" отримуєш ту ж саму інформацію (якщо не більше), за якою прийшлося б їхати в обласний центр чи в інше місце. Наскільки йде колосальна економія коштів, як власних так і державних, годі й говорити. Тепер кожен бажаючий має змогу навчатися, не покидаючи свого робочого місця.

Вебінар "Особливості впровадження програми з інформатики для 5-9 класів" (2013-04-10, ПОІППО, більше 100 учасників) був насичений інформацією, яку всі мали можливість отримати "з перш вуст", тобто від авторів підручника для 5 класу. Він пройшов організовано, проведена велика робота по підготовці. Вже менше слухачів робили помилки, яких допускалися при підключенні. І більше всього, це ті, хто не дотримався рекомендацій Світлани Петрівни, не виходив на зв'язок 3 або 8 квітня. 

Дякую Лисенко Т.І., Шакотьку В.В., вчителям школи №17 за змістовний вебінар, а Світлані Петрівні - за якісну організацію вебінару. Чекаю ще таких же заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар